onsdag 13 februari 2008

Musikdetaljer

MANIFESTGALAN
Ett stort grattis till de Boråsiska The High Hats som tog hem Manifestgalans pris för bästa album i kategorin rock/rockabilly/blues/garage. Säkert! kammade även välförtjänt hem statyetten för årets liveakt.



TIPS OCH ATT HÅLLA UTKIK EFTER
Depressive Art har med singelnvideon On Solid Ground klättrat sig upp bland de absolut sista finalisterna i den världsomfattande bästavideogalan Famecast. Gå gärna in och kika, och rösta sedan om ni känner att den förtjänar detta. Min röst är lagd.

Ett annat fantastiskt band vid namnet The Wolf Verine släpper snart sin EP. Efter att ha fått smakprov på hur denna plastbiten doftar kan jag bara utlova en wünderbaumbesprutad sommaräng med en tvist av smutsig kloakstämning. Exprimenterande rock/hardcore i med inspiration från At The Drive-In, Foo Fighters, Woven Hand och Mastodon (för att nämna några eventuella influenser).

Mitt egna projekt Campingen jobbar vidare med att fortsätta skriva låtar. Det har regnat någon slags ordregn över mig. Det har blivit 16 låttexter under tre veckor skrivna. 75% skärs i vanlig ordning bort, melodier och musik ska skrivas klart och sen är det dags att spela in. En EP planeras att släppas senare i vår/sommar. Detta kommer även att komma upp i låtform på: myspace.com/campingen



daniel.

Inga kommentarer: